Cenik terapij

Refleksoterapija stopal (60 min)

Terapevtska masaža, ki temelji na predpostavki, da imajo vsi organi in organski sistemi pripadajoče mesto na stopalu. Na prvi terapiji skozi pogovor in pregled stopala preučimo težave, skupaj poiščemo možne rešitve in se dogovorimo za potek nadaljnjih terapij.
45,00 €
 

Refleksoterapija dlani (30/60 min)

Masaža dlani se uporablja, kadar iz različnih vzrokov masaža stopala ni možna. Lahko gre za poškodbe, različna obolenja na stopalu ali na željo stranke.
20,00/35,00 €
 

Sprostitvena masaža stopal (45 min)

Sprostitvena masaža s svojim vplivom na fizično in energijsko telo v celoti izboljšuje kvaliteto življenja in tako spreminja naš odnos do sebe in do drugih.
35,00 €
 

Naravni lifting obraza (40/60 min)

Masaža obraza, ki je sestavljena iz obrazne refleksoterapije, liftinga, kristaloterapije in obrazne maske. Poskrbi za sijočo kožo, gladi gubice, deluje antistresno in poskrbi za boljše splošno počutje.
35,00/45,00 €
 

Naravni lifting obraza – krajši tretma (40 min)

Masaža obraza, ki je sestavljena iz obrazne refleksoterapije in liftinga. Poskrbi za sijočo kožo, gladi gubice, deluje antistresno in poskrbi za boljše splošno počutje.
30,00 €
 

Trenutek zame (obraz, glava, stopala) (80 min)

Masaža za popolno sprostitev, revitalizacijo in regeneracijo. Kombinacija masaže obraza, glave in stopal.
65,00 €
 

Reiki – polaganje rok (30/60 min)

Terapevt polaga roke na ali nad telo, na posamezne položaje. Pri tem steče energija po telesu prejemnika – in sicer tja, kjer jo potrebuje. Ta povzroči, da se aktivirajo in okrepijo samozdravilne sposobnosti telesa.
25,00/35,00 €
 

Reiki – otroci ( 20/30 min )

Terapija in trajanje se prilagodi starosti otroka. Terapevt polaga roke na ali nad telo, na posamezne položaje. Otroci so zelo dovzetni. Primerno za premagovanje napetosti, treme, težav z učenjem… Pripomore k umirjenosti,  sprostitvi in koncentraciji, posledično tudi boljšemu spanju.
10,00/15,00 €
 

Reiki – na daljavo (15/30 min)

Tretma na daljavo je povsem enakovreden tretmaju z polaganjem rok. Izvajalec potrebuje ime prejemnika in njegovo privolitev. Prejemniku posredujem vsa navodila glede poteka terapije, ki se prilagodi posamezniku. Po terapiji sem na voljo za vprašanja ali pogovor. 
15,00/25,00 €
 

Terapija relax – masaža stopal in reiki (70 min)

Kombinacija masaže z energijsko terapijo (reiki) dodatno vpliva na blokade v telesu in vzpostavi energijsko ravnovesje. Lahko se združi z terapijo na energetskih centrih – čakrah.
55,00 €
 

 

UVODNO SREČANJE pri refleksoterapiji traja 60 – 70 minut in sestoji iz pogovora in pregleda stopala. Seznanim vas, kaj to refleksoterapija je, kako poteka, kakšne so kontraindikacije in reakcije. Vprašam vas za vaše zdravstveno stanje, morebitne probleme in težave in tudi želje in pričakovanja. Pogovorimo se tudi o morebitnih nadaljnjih terapijah in podpišemo dogovor o svetovanju- terapiji. 

DOGOVOR O SVETOVANJU in /ali TERAPIJI je dogovor med stranko in terapevtko, ki ureja medsebojne obveznosti. Vsi podatki pridobljeni v terapiji/ svetovanju so tajni in varovani po Zakonu o varovanju osebnih podatkov. 

CENIK STORITEV je podan v evrih in velja od 01.09.2022. Nisem davčni zavezanec. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. 

 

 

 

Dogovor za refleksoterapijo

 

Dogovor za svetovanje in terapijo