Lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni proizvodi. 

Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu delujemo neposredno na centralni živčni sistem,  uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena. Tako dosežemo optimalen mišični tonus, učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža postane napeta in sijoča. Prav tako vplivamo tudi na uravnovešanje telesnega in duševnega zdravstvenega stanja, saj umiri čustva in izboljša splošno počutje.

Japonski cosmo lifting obraza je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, pri kateri ni škodljivih stanskih učinkov.

Po dvanajstih terapijah v štirih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom.

Obrazna refleksoterapija

Je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na živčne točke na obrazu sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Posebej se priporoča tudi ljudem z parezami obraza, pri otrocih z motnjo pozornostjo … Sama storitev poteka 40 min.

TERAPEVTSKA MASAŽA OBRAZA

Masaža obraza, ki vsebuje tudi tehnike Japonskega liftinga poskrbi za obnovo kože, ugodno vpliva na odvajanje vode in toksinov iz telesa. Masaža se izvaja z izključno naravnim šipkovim oljem, vsebuje celotno nego obraza (piling, nanos maske, hranljive kreme). Vsaka masaža pa vsebuje tudi KRISTALOTERAPIJO- masažo obraza z kristalnimi kroglicami. Primerna je tako za najstnike z težavno aknasto kožo, po možganski kapi, po parezi obraznega živca, po opeklinah…

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA Z JAPONSKIM NARAVNIM OBRAZNIM LIFTINGOM

Najprej se izvede obrazna refleksoterapija, sledi japonski naravni lifting obraza. To je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu. Obraz oblikujemo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvrstijo, gube so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Priporočenih je več zaporednih obiskov. Sama storitev poteka 50 min.

Lifting obraza

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA Z KRISTALOTERAPIJO IN JAPONSKIM NARAVNIM OBRAZNIM LIFTINGOM

Najprej se izvede obrazna refleksoterapija, sledi masaža obraza po metodi japonskega naravnega liftinga obraza, za konec pa tudi kristaloterapija. Priporočenih je več zaporednih obiskov.