Moje poslanstvo

Odkar pomnim, sem se spogledovala z refleksno masažo stopal, vendar sem  potrebovala precej časa in zrelosti, da sem zbrala dovolj poguma in se  začela učiti. 

Niti slutila nisem, kaj se bo iz tega razvilo in povsem brez pričakovanj sem se  vpisala na prvi tečaj pri ga. Maji Vrhunc… 

Refleksoterapija me je zasvojila. Kot bi ona našla mene in ne obratno. Iz  dnevne sobe in domačega kavča sem se kmalu preselila v svoj prostorček,  kjer se učim, raziskujem, delam… skratka uživam.  

Refleksoterapija je zelo osebno doživetje. Je pomirjajoča, čudovito  sproščujoča, po njej se človek počuti mirno in spokojno. Že dolgo se  uporablja za izboljšanje in krepitev zdravja.  

Precej me je žalostilo, ko sem ugotavljala, kako malo jo ljudje poznajo. Vsak je že kdaj slišal zanjo, kaj več pa le redki.  

Zato je v meni rasla želja, da jo nekako približam ljudem …  

… da spoznajo, kako pomembna so stopala, kaj vse nam znajo povedati in kaj lahko sami storimo za svoje zdravje in harmonično življenje… 

Če bom vsaj delček svoje ljubezni predala tudi tebi, bo moj namen dosežen. Če bo potovala naprej, bom iskreno hvaležna. 

Moje vrednote

Svoje delo opravljam strokovno in z veliko mero posluha za človeka. Moje  storitve so kakovostne in so prilagojene posamezniku. Želim, da se stranka  počuti sproščeno in sprejeto. Da od mene odide zadovoljna, mirna in  nasmejana in da se večkrat vrača.