❤️ odnos do sebe ❤️
naše navade, kot tudi dolžnosti, ki pripomorejo k bolj zdravemu življenju, notranjem miru in zadovoljstvu❤️

Že dolgo je v meni nekaj vrelo. Rada sem opazovala ljudi. Začela sem povezovati njihovo zdravje in vedenjske vzorce, navade, značaj. Potem sem se nekje izgubila tudi sama. Kljub navidezno lepem življenju sem bila stalno nezadovoljna. Verjela sem, da lahko spremenim stvari. Če bom le dovolj pogumna in stopila iz svoje cone udobja…

Nikoli ni prepozno, da sledimo svojim sanjam. Čeprav težko in negotovo sem naredila korak v drugo smer. Iz cone udobja v območje negotovosti. Najprej sem poiskala sebe, svoj strah zamenjala za ljubezen. In tako je počasi nastajala tudi Niyama. Zaenkrat je to samo moja strast, ki jo želim deliti z tabo. Mogoče se kje v zapisu najdeš, te mučijo zdravstvene težave, strah, stiska v odnosih, ti življenje polzi iz rok ali postaja breme pretežko? Vse se začne pri tebi in vse vajeti imaš v svojih rokah. Če ne znaš, zmoreš ali upaš, si poišči pomoč. To ni znak šibkosti, pač pa zrelosti in odgovornosti. Ne čakaj, da bo še slabše. Lahko me pokličeš, če potrebuješ nekoga, da te posluša.

Nekoč bo Niyama postala čisto pravo podjetje. Svojo strast bom spremenila v svoj posel. Verjamem, da do tja vodi še dolga in vijugasta pot. Imam željo, nenehno pridobivam nova znanja. Hodim počasi, a imam pogum in vztrajnost. Vem, da to ni tek na kratke proge in da me čaka veliko različnih ovir.
Hvaležna za vsak nov dan in vsako novo priložnost. Verjamem, da bo tudi s tvojo pomočjo Niyama lahko postala tisto, za kar je bila rojena.