TEČAJ – Masaža stopal za pare

Sem Mirjana, izučena refleksoterapevtka, z diplomo karmične diagnostika in reikija. Leta izkušenj dela z ljudmi so me naučila, da se ljudje čudovito povezujemo skozi dotik. Tu ne rabimo velikih besed.

V tečaju za pare, sem povezala refleksno masažo stopal, kot način povezovanja skozi dotik. Skupaj bosta skozi nekaj teorije in veliko prakse spoznala masažo stopal in jo aktivno vnesla v vajino dnevno rutino. Dodali bomo še komunikacijo, tako verbalno kot neverbalno, ki je osnova vsakega dobrega odnosa.

Tečaj je namenjen vama:

  • ki verjameta, da se splača v odnos vlagati
  • ki želita odnos še poglobiti
  • ki zaradi obilice dela nimata časa eden za drugega
  • ki sta na začetku skupne poti in se še spoznavata

Tečaj bo izveden v marcu kot 4 zaporedni dogodki:

4 zaporedna srečanja ob petkih od 18.00 do 20.00 ure
(10. 03., 17. 03., 24. 03., 31. 03.)

Lokacija:  Čebelarski center Lesce – https://www.cricg.si/

MASAŽA STOPAL – udeleženci se naučijo samostojno masirati stopala. Osvojili boste osnovno znanje ene najučinkovitejših metod naravnega zdravljenja. Spoznali in naučili se boste, koliko težav lahko omilite ali odpravite prav z refleksno masažo. Le-ta spodbudi našo lastno sposobnost samozdravljenja, spodbuja prekrvavitev, telo nam očisti strupov, deluje sproščujoče, vzpostavlja ravnovesje v telesu ter napolni naše telo in duha z novo energijo.

KOMUNIKACIJA – »Biti razumljen« in »slišati« sta (pre)pogosta razloga za težave, ki nastopajo v partnerskem odnosu. Vzroke za prepire, morda celo razpad zveze, pari iščejo drugod, a pogosto je za slednje kriva neustrezna komunikacija. Uspešna komunikacija ni le preprost pogovor med dvema, ampak predstavlja tako jasno sporočanje na eni strani kot razumevanje na drugi, kar je še posebej pomembno, ko nastopijo konflikti.

Rutina ubija iskrice ljubezni😟

Lepo je, če je zakon varno zavetje in mirno sožitje. Brez hude drame. Saj skrbi in težav tako ali tako nikoli ne zmanjka. A vseeno se za trenutek ustavi in preveri, v kakšnem razmerju sta? Partnerja, ljubimca, sostanovalca? Si znata vzeti čas samo zase? Zmoreta biti sama? Znata presenetiti drug drugega ali je vse skupaj le rutina?

Zgodbe, ki jih vsakodnevno poslušam niso prijetne. Partnerske zveze, kjer vdana sopotnika, brez iskre in strasti, v vsakodnevni rutini preživljata čas pod isto streho. To mi je tako težko prebavljivo ampak tega slišim in vidim preveč!!!

Daj no – naredi nekaj drugače! Ne čakaj, da bo namesto tebe kdo drug! Preseneti ga/jo! Preseneti sebe! Naredi nekaj, kar nisi še nikoli! Uporabi domišljijo, saj ti točno veš, kaj ji/mu nariše nasmeh na obraz! Ne dovoli nikoli, da ljubezen postane navada … NAJDI STIK SKOZI DOTIK…💜 Tečaj masaže stopal je idealen za vaju!💜

PRIJAVI SE NA TEČAJ

MNENJA O TEČAJU

Mirjana nam je na zanimiv in sproščen način posredovala starodavna znanja in jih prepletala z lastnimi izkušnjami. Pogovori, ki jih je na srečanjih zavzeto spodbujala, in vaje, so tudi naju spodbudili k nadaljnjemu raziskovanju in preizkušanju različnih tehnik, ki uravnotežijo telo in duha. Opažava, da postajava bolj umirjena, bolj čuječa, bolj radostna, kot tudi bolj povezana. Ni se spremenil samo najin odnos, pač pa tudi odnosi širše.

Za sodoben svet, ki postaja vse bolj kaotičen in težaven za bivanje, so delavnice, ki jih izvaja Mirjana, pravi blagoslov. Hvaležna za vse, kar je podelila z nami.

N & T

MNENJA O TEČAJU

Zelo zadovoljna s tvojo delavnico o ref. masaži stopal. Kar prehitro je minilo. Čutiti je tvojo ljubezen in predanost.

V kratkem času si nam prenesla svoje dragoceno znanje in izkušnje o pomembnost stopal, saj se premalo zavedamo, kako važno funkcijo opravljajo. In praktični del, kot bi mignil, super.

Bilo je kot klepet ob kavi in se več. Sedaj je na nas, da začnemo vse pridobljeno znanje uporabljati in izvajati in to z občutkom in ljubeznijo! Za naju vem, da bova! Mirjana, uspelo ti je, kar si si želela.

Upam, da se še kdaj srečamo.

A & M
PREBERI SI VEČ VTISOV IZ TEČAJEV

Partnerski odnos – raj ali pekel?

Bila sva tam. V raju. Pred 25 in več leti. Mlada, brezskrbna, zaljubljena… z razlogom, z namenom… le MIDVA💜.

Leta so tekla, pa hiša, otroci, delo in vse ostalo … nekje na poti sva se MIDVA izgubila. Čeprav še vedno poročena, sem se v svojih slabih trenutkih počutila bolj sama, bolj neljubljena kot kadarkoli prej. Sita vsega in razočara nad vsem.

Podrobnosti ne rabiš vedet, sem jih tudi jaz že pustila za seboj. Sem pa vesela, da sva tisto najino dno skupaj izkoristila za odriv in se zavestno odločila, da MIDVA zmoreva! Da se splača!

In kako sva zdaj? Uživava vsak dan sproti💜 Se imava rada? Seveda! Se skregava? Ja, tudi kdaj, ampak drugače. Predvsem sva se naučila drugače komunicirat. Poslušat, povedat. Veš kaj sva dodala v najin zakon kot začimbo – masažo! Mogoče se sliši čudno- ampak če ne probaš, ne moreš vedet!

Tako je na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj mojih strank nastal projekt NAJDI STIK SKOZI DOTIK – tečaj masaže stopal, ki je namenjen parom, ki jim ni vseeno in verjamemo, da je partnerski odnos lahko nekaj najlepšega, če se dogaja tako kot je treba.💜

Masaža stopal v paru?

Ja, ja in še enkrat ja … če sta dobro, se bo še izboljšalo! Če sta tko, tko je skrajni čas, da nekaj naredita!

Vsi imamo takšne trenutke, čeprav jih ne potrebujemo! Dotik, objem, pogovor in masaža – delajo čudeže! Zaslužita si!

Refleksoterapija temelji na dotiku, torej osmišljen dotik med pari ne, da bo prinesel vse terapevtske koristi, temveč bo vplival tudi na odnos med partnerjema in drug način spoznavanja.

Kaj je najpomembnejše v življenju?

Hm, kaj jaz vem, ampak zdi se mi, da so moji odnosi ključni, če želim poskrbeti za zdravje, srečo in zadovoljstvo. Kako naj letim, če mi režejo krila? Kako naj se izrazim, če me nihče ne posluša? Kako naj bom srečna, če tega ne morem deliti z nikomer?

Življenje je prekratko, da bi ga namenili konfliktom, nerazumevanju, jezi, strahu … raje poišči ljudi in stvari, ki te nasmejejo, sprejmejo, osrečijo. Vnesi v odnos več tolerantnosti, razumevanja, miru, sproščenosti in ljubezni.

Ne predvidevaj, kaj se dogaja v glavi nekoga drugega – VPRAŠAJ💜!

Ne pričakuj, kako bi moralo biti – POVEJ, kaj si želiš💙!

Ne obsojaj in ne očitaj drugemu – RAZUMI in OBJEMI💚!

Ne primerjaj sebe z drugimi in druge s seboj- POSLUŠAJ, SPOZNAVAJ in LJUBI🧡!

Z vama bom Mirjana – NPK refleksoterapevtka, ki ima strašno rada stopala in verjamem, da se v njih skriva strašen potencial. V tečaj sem združila svoje znanje, izkušnje in energijo, da vama ponudim le najboljše. Zame je to moj četrti otrok in verjamem, da ga bosta vzljubila, če le dopustita, da ga spoznata.

Verjamem, da je dober partnerski odnos nekaj, kar bi moral imeti vsak. Da ni to nekaj, kar živi le v pravljicah. Da si to zaslužiš! Ti, jaz, midva, vidva… vsak!

VEČ O MENI

 TEČAJ ZA PARE – NAJDITA STIK SKOZI DOTIK

Tečaj bo izveden v marcu kot 4 zaporedni dogodki:

4 zaporedna srečanja ob petkih od 18.00 do 20.00 ure
(10. 03., 17. 03., 24. 03., 31. 03.)

Lokacija:  Čebelarski center Lesce – https://www.cricg.si/

Na tečaj se lahko prijavi vsak, predznanje ni potrebno.

PROGRAM TEČAJA – 4 SREČANJA V MARCU (vsak petek od 18.00 do 20.00):

10.03.2023 Spoznavna kava/čaj, uvodni nagovor in predstavitev

Teoretična predstavitev:

Kaj je refleksna masaža stopal, učinki masaže, indikacije in kontraindikacije, reakcije med in po masaži, težave na stopalih, masažne tehnike in prijemi, krajša masaža v paru

17.03.2023 Praktični prikaz masaže v paru

Različne tehnike in prijemi

Sprostitvena masaža

24.03.2023 Pogovorni krog: jaz in ti = midva

Refleksna masaža stopal – delo v paru

Zemljevid refleksnih con na stopalih

31.03.2023 Praktično delo v paru: zemljevid refleksnih con, vpliv neravnovesja in energij, sprostitvena masaža, individualne težave

Zaključek: vprašanja udeležencev, izmenjava mnenj, podpora za naprej

Teoretični del predstavlja približno eno tretjino časa, ker se večinoma posvečamo praktičnemu delu. Spoznali boste osnove refleksne masaže stopal, tako da boste lahko samostojno opravili masažo stopal sebi in svojemu partnerju. Delo bo potekalo v parih. Človeka želimo obravnavati celostno, zato se bomo dotaknili tudi psihičnega, duhovnega in energijskega sistema. Na voljo vama bom seveda tudi za vaša vprašanja, mnenja in vtise.

Na tečaj pridite udobno oblečeni in obuti, zraven si prinesite brisačo. Ženske imejte nohte primerne dolžine, zaradi samega poteka dela. Ostali pripomočki, materiali in gradivo je vključeno v ceno. Prav tako bo poskrbljeno za kavo, čaj, pijačo, prigrizke in kosilo.
Udeleženci prejmete potrdilo o opravljenem tečaju.

Pričakuj veliko intenzivnega praktičnega dela v parih in zanimive pozitivne učinke! 

PRIJAVITA SE SEDAJ IN SI ZAGOTOVITA AKCIJSKO CENO!

Redna cena: 145€ / osebo

AKCIJA ZA ZGODNJE PRIJAVE: 95 € / osebo

Velja za prijave do 3.3.2023 oziroma do zapolnitve prostih mest!

PRIJAVI SE NA TEČAJ

Kaj bosta s tečajem pridobila?

  • osnovno znanje refleksne masaže stopal za boljše počutje
  • stalno podporo mene kot mentorice med in po tečaju.
  • znanje masaže, ki vaju bo povezala in razvajala v dvoje
  • drobne skrivnosti za aktivacijo spolne/zdravilne energije
  • kvalitetno skupno preživljanje prostega časa

To pa še ni vse! Znanje masaže bosta lahko uporabila tudi na otrocih, bližnjih, pri zdravstvenih tegobah … 

MNENJA O TEČAJU

Nama je bilo zelo všeč, zelo dobro, razumljivo razloženo, veliko dobrih in praktičnih nasvetov ob sami masaži stopal. Prijetno, sproščeno  druženje, ki bi ga z veseljem ponovila!

M & H

MNENJA O TEČAJU

Lahkotno in sproščeno, razumljivo ter podprto s slikovnim gradivom in skrbnim spremljanjem izvajanja. Mirjana se je res potrudila, da smo udeleženci čim več znanja lahko prenesli domov v zasebno uporabo.

Midva sva navdušena!

T & A
PREBERI SI VEČ VTISOV IZ TEČAJEV

Dodatne informacije in prijava:

Mirjana

tel.: 040 435 225

mail: mirjana@niyama.si

Tečaj bo izveden ob prejetih minimalno štirih prijavah.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

      Veselim se, da vaju spoznam     

☼   Mirjana   ☼